Življenje je lepo.

Življenje je prizanesljivo.

Življenje je svoboda.

Življenje moraš imeti rad.

Življenje moraš uživati.

Življenje moraš spoštovati.

Življenje je kakor ptica na vrhu neba.

Življenje je kot jadrnica na sredini morja.

Življenje ima svoja leta.

Življenje je dar.

 

Katja Urankar

DIJAKI O ŠOLI

 

Všeč mi je, da se na naši šoli učitelji znajo posvetiti dijakom. Šola nam omogoča več vrst praktičnega pouka v strokovnih učilnicah in nas s tem zelo dobro pripravijo za kasnejšo prakso v 3. in 4. letniku.

Eva

 

Iz učne snovi se naučim še kaj o življenju in najdem sebe.

Sara

Vsi razredi nimamo malice ob isti uri, tako ni veliko gužve v jedilnici. Dobro je tudi, da nosimo copate, tako nimaš premočenih nogavic, če dežuje ali sneži.

Kristina

Če radi delate z ljudmi in jim pomagate, je naša šola dobra izbira. Šola mi je dala veliko splošnega znanja. Res se je treba učiti, a če si to želite, ni težko.

Štefi

Na naši šoli je vsak dan sproščeno vzdušje. Ker me zanima delo v zdravstvu, sem se odločila za to šolo in na praksi sem ugotovila, da je to res zame. Imamo zelo dobre profesorje, saj se posvetijo vsakemu posebej.

Klara

Všeč mi je, ker je na šoli veliko različnih dejavnosti, kjer se lahko izkažemo in poiščemo svoje potenciale. Učitelji nas pri tem podpirajo in nas spodbujajo. Po šolskih hodnikih se opazi dobro vzdušje.

Lana

V razredu smo med seboj povezani in si pomagamo. Všeč mi je, kako je naša šola urejena in tudi to, kakose profesorji do nas obnašajo. Na naši šoli mi je koneckoncev vse všeč.

Jelena

 

Šolo bi priporočila, ker imamo veliko interesnih dejavnosti, ekskurzij, izmenjav. Izpostavila bi veliko prireditev, npr. Pokaži, kaj znaš, Novoletni bazar, Dan odprtih vrat. Všeč mi je tudi, ker imamo celo šolskouro za malico.

Teja

(Skupno 842 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost