DEJAVNOSTI

KROŽKI TEKMOVANJA

EKSKURZIJE   TABORI

PROJEKTI

MEDNARODNE IZMENJAVE

DOSEŽKI DIJAKOV

ŠOLSKA MALICA
ARNES UČILNICE
UČNA GRADIVA eZNE
KNJIŽNICA
printlogo-nursing-now-slovenia 2019-spirit munera  

AKTUALNE OBJAVE


 

Projekt CUKRARNA – Gibanje za javni govor/Kam se vrti ta svet?

V četrtek, 10. 10. 2019, smo dijaki Srednje zdravstvene šole Ljubljana sodelovali pri projektu CUKRARNA “Gibanje za javni govor/Kam se vrti ta svet?” Projekt naslavlja osrednje teme za mlade kot sta odgovornost in družbena soodvisnost.

Poleg naše šole so oder zasedli tudi dijaki in dijakinje Srednje upravno administrativne šole, Srednje šole za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo, Srednje trgovske šole, Gimnazije Poljane, Dijaškega doma Ivana Cankarja in Dijaškega doma Poljane. Vse skupaj pa nas je povezoval Boštjan Gorenc – Pižama. Skratka, bilo je super!

Več informacij o dogodku in projektu CUKRARNA najdete na tej povezavi.

 

Cepljenje proti gripi za dijake

Dijake 3. in 4. letnikov programa ZN ter 2. in 3. letnikov programa BN, ki opravljajo praktično izobraževanje v zdravstvenih in socialnih zavodih obveščamo, da se lahko cepijo proti gripi.

Vsi, ki ste zainteresirani, se prijavite na elektronski naslov tatjana.koritnik@guest.arnes.si do 25. 10. 2019.

Cepljenje bo potekalo v novembru na cepilnih mestih UKC Ljubljana. O točni lokaciji in terminu cepljenja boste obveščeni naknadno.

Cepljenje je za dijake brezplačno, stroške krije šola.

Razpis za štipendije

Socialnovarstveni zavod Taber od 3. 10. -24. 10. 2019 objavlja javni razpis za podelitev štipendij za šolsko leto 2019/20, za poklica bolničar-negovalec in zdravstveni tehnik. Več ...

ZAKAJ NA NAŠO ŠOLO?
 
(Skupno 2,512 obiskov, današnjih obiskov 7)